Opensyndic

Noodnummer

Opensyndic

Noodnummer

Wat we doen

Oplossingsgericht beheer

Wij zorgen voor een leuke samenleving binnen jouw gebouw en bieden logische oplossingen aan al jouw beheersvragen.

Over ons

Professioneel en transparant beheer dat past bij ieder gebouw, met oog voor kwaliteit en klantentevredenheid

2023 05 03 Uw-syndic logo_final_transparant_72dpi
Administratief beheer | Syndic Sint Niklaas | Beheer van gebouwen

Administratie

Administratief beheer

Wij runnen het huishouden van jouw gebouw.  Met behulp van ons digitaal platform OpenSyndic zorgen we voor de nodige administratie.

Goed beheer start bij een juiste administratie, da’s Uw-Syndic!  Uw-Syndic maakt gebruik van een digitaal platform waarop alle documenten, polissen, contracten en correspondentie over en rond jouw gebouw beschikbaar zijn.  Het is onze motor om jouw gebouw nauwgezet op te volgen: de organisatie en opvolging van de jaarlijkse algemene vergaderingen, de aangifte en opvolging van keuringen, het proces-verbaal van oplevering, enz.

Financieel

Financieel beheer

Onze financiële experts beheren de dubbele boekhouding van jouw gebouw.  Alle cijfertjes kloppen, daar kun je van op aan.

Een boekhouding die klopt, da’s Uw-Syndic!  De boekhouding in mede-eigendom is vrij complex.  Wij vertrouwen het financieel beheer van jouw gebouw dan ook toe aan onze gespecialiseerde financiële medewerkers die alle ins en outs over de boekhouding van een mede-eigendom kennen.  Een grondige bugettering of begroting, een goed beheer van provisies en duidelijke eindafrekeningen horen bij de dagdagelijkse correcte inboeking en stipte betaling van alle facturen.  Zo houden wij jouw gebouw financieel gezond!

Financieel beheer 3 | Syndic Sint Niklaas | Beheer van gebouwen
juridisch sterk  | Syndic Sint Niklaas | Beheer van gebouwen

Juridisch

Juridisch beheer

Voldoen aan de laatste wetgeving, da’s Uw-Syndic!  Ons team bestaat uit erkende syndici en ervaren medewerkers die voortdurend worden bijgeschoold.  Zo blijven we op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en wijzigingen in de wet op mede-eigendom en passen we ze ook toe op jouw gebouw.

Moet er een juridische procedure gestart, een bouwgeschil of een invorderingsprocedure m.b.t. achterstallige betalingen worden opgestart?  Dankzij onze expertise kunnen we juridische dossiers perfect en stipt opvolgen, al dan niet in overleg met een advocaat of notaris gespecialiseerd in de materie.

Technisch

Technisch beheer

Een goed technisch beheer garandeert een veilige en comfortabele woonplek in een gebouw met een nette uitstraling. Voor kleine en grote herstellingen doen wij beroep op een vaste klusjesdienst en rekenen we op een ruim netwerk aan betrouwbare aannemers.

Wonen in een verzorgd gebouw, da’s Uw-Syndic! Onze klusjesdienst zorgt samen met een vast team van aannemers dat jouw gebouw in perfecte staat blijft. Zo houden we de gemeenschappelijke delen en de tuin altijd in topconditie. Daarnaast zorgen wij er ook voor dat jouw gebouw wettelijk in orde is: keuring en onderhoud van de lift, nazicht van de stookinstallaties, controle op brandveiligheid…

Technisch beheer | Syndic Sint Niklaas | Beheer van gebouwen

   Hoe veranderen naar Uw-Syndic ?

1. Begeleiding

Wil je veranderen van syndicus naar Uw-Syndic? Wij leggen je graag uit hoe je van syndicus kan veranderen en begeleiden je persoonlijk doorheen het volledige proces.

2. Offerte

Vraag nu jouw offerte aan. Op basis van het aantal woon- of werkkavels, parkeerplaatsen en garages maken wij al een eerste inschatting van ons ereloon en stellen we onze offerte en werking graag persoonlijk aan jou en je mede-eigenaars voor.

3. Akkoord

Veranderen van syndicus kan pas wanneer een meerderheid van de mede-eigenaars deze beslissing draagt en goedkeurt. Deze beslissing wordt voorgedragen als agendapunt op een algemene vergadering. 

4. Dossier

Is de beslissing genomen? Dan nemen wij contact op met de vorige syndicus om het dossier binnen de wettelijke termijn over te nemen. Vanaf nu ligt de bal in ons kamp: wij zorgen voor een vlotte overdracht.

5. Planning

Zijn er problemen op te lossen in jouw gebouw? Die pakken we uiteraard eerst aan. Daarnaast focussen we ook op de optimalisatie van de contracten en maken we een meerjarenplanning op. Intussen behartigen de dossierbeheerder en financieel medewerker het dagelijks beheer van jouw gebouw.

6. Opvolging

Na de volledige analyse van de VME organiseert Uw-Syndic een algemene vergadering. Samen met de mede-eigenaars bespreken we eventuele problemen en het volledige verdere verloop van het beheer van jouw mede-eigendom.

Vastgoedmakelaar-syndicus België BIV 510633 

Uw-Syndic O.N.: 0820.986.719 / B.T.W.: BE0820986719

Onderworpen aan de deontologische code van het BIV

Houder van het Kwaliteitscertificaat voor Syndici

Verzekering beroepsaansprakelijkheid: NV AXA Belgium 730.390.160 

Toezichthoudende autoriteit: Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars, Luxemburgstraat 16 B te 1000 Brussel