Opleiding syndicus in Wetteren

Opensyndic

Noodnummer

Opensyndic

Noodnummer

   Uw-Syndic.be

uw-syndic-logo_final | Syndic Sint Niklaas | Beheer van gebouwen

Opleiding syndicus in Wetteren

Assistentie en opleidingen aan bewoners die zelf hun syndic willen doen in Wetteren.

Over Uw-Syndic.be

Ons kantoor is gespecialiseerd in het professioneel beheer van appartementsgebouwen en staat borg voor een planmatige aanpak en gedegen vakkennis.
w

No-nonsense communicatie

Open, eerlijke en no-nonsense communicatie tussen alle partijen, maakt dat het efficiënt oplossen van de gestelde problemen via bekwame technici een evidentie wordt.

Aandacht voor menselijkheid

Het hoeft niet altijd te draaien om technische zaken,  Uw-Syndic.be hecht ook belang aan een goede verstandhouding tussen de bewoners onderling en doet er alles aan om het samenleven in harmonie te vrijwaren.

Bereikbaarheid

Transparant beheer van jouw gebouw dankzij onze innovatieve software en doorgedreven digitalisatie.

Voor dringende problemen is Uw-Syndic dankzij onze permanentie 24/7 bereikbaar.

Wat onze klanten zeggen

“De reorganisatie bij Uw-Syndic heeft ertoe geleid dat er meer structuur is in de organisatie van het kantoor, de samenwerking verbeterd is, problemen beter opgevolgd worden en er proactief  kan samengewerkt worden met de raad VME. Een positieve kentering die meer dan nodig was.”
Eddy Van Gerrewey

Res. Bel-Air

“Sedert Saskia aan het roer staat bij Uw-Syndic werden de aanslepende problemen met de aannemer op een constructieve manier opgelost. Samen met de RME en de VME wordt ons gebouw op een efficiënte manier beheerd. ”
Marc Seenssens

Residentie Leon

“Allereerst bedankt om de algemene vergadering van gisteren in goede banen te leiden, voor zover dat mogelijk is met het aanwezige publiek.

Ik wens met deze ook eens mijn tevredenheid uit te drukken wat betreft jullie werk en de communicatie in het bijzonder.”

Mr. De Wolf J.

VME Mechelse Poort

“Met plezier laat ik een kort berichtje achter.  Ik ben nog maar kort mede-eigenaar maar ik waardeer de vlotte opvolging van Uw-Syndic.  De regelmatige communicatie geeft het gevoel dat ik steeds grondig word ingelicht over het verloop van werken, het behandelen van incidenten, enzovoort.  Op mijn mails werd snel, vriendelijk en op een professionele manier gereageerd.”
Julie Stevens

Mechelse Poort, Dendermonde

Administratief beheer | Syndic Sint Niklaas | Beheer van gebouwen

Administratie

Administratief beheer

Wij runnen het huishouden van jouw gebouw. Met behulp van ons digitaal platform OpenSyndic zorgen we voor de nodige administratie.

Goed beheer start bij een juiste administratie, da’s Uw-Syndic! Uw-Syndic maakt gebruik van een digitaal platform waarop alle documenten, polissen, contracten en correspondentie over en rond jouw gebouw…

Financieel

Financieel beheer

Onze financiële experts beheren de dubbele boekhouding van jouw gebouw.  Alle cijfertjes kloppen, daar kun je van op aan.

Een boekhouding die klopt, da’s Uw-Syndic!  De boekhouding in mede-eigendom is vrij complex.  Wij vertrouwen het financieel beheer van jouw gebouw dan ook toe aan onze gespecialiseerde…

Financieel beheer 3 | Syndic Sint Niklaas | Beheer van gebouwen
juridisch sterk | Syndic Sint Niklaas | Beheer van gebouwen

Juridisch

Juridisch beheer

Voldoen aan de laatste wetgeving, da’s Uw-Syndic!  Ons team bestaat uit erkende syndici en ervaren medewerkers die voortdurend worden bijgeschoold.  Zo blijven we op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en wijzigingen in de wet op mede-eigendom en passen we ze ook toe op jouw gebouw.

Moet er een juridische procedure

Technisch

Technisch beheer

Een goed technisch beheer garandeert een veilige en comfortabele woonplek in een gebouw met een nette uitstraling. Voor kleine en grote herstellingen doen wij beroep op een vaste klusjesdienst en rekenen we op een ruim netwerk aan betrouwbare aannemers.

Wonen in een verzorgd gebouw, da’s Uw-Syndic! Onze klusjesdienst zorgt samen met een vast team van aannemers dat jouw gebouw…

Technisch beheer | Syndic Sint Niklaas | Beheer van gebouwen

Recente Residenties

Residentie Park Kardijn

Park Kardijn is een luxueus project in een parkje van 2300 m², op 500 meter van de Grote Markt van Sint Niklaas.

Middenin een rustig gedeelte van de stad en toch op korte afstand van …

Residentie Belvedère

Gelegen in een schitterend landschapspark, en met de heraangelegde Vondelbeek als levensader, geeft dit centrale stadsdeel een nieuwe betekenis aan duurzaam wonen.

Belvedère nestelt zich tussen het …

Residentie Cardea

DOMEIN BEUKENHOF bestaat uit verschillende fasen. De residentie CARDEA is de 3de fase.

De residentie bestaat uit  luxeappartementen met mooie terrassen gelegen in een groene zone nabij het

Residentie Oud Arenberg

Dit betreft een uitstekend gelegen nieuwbouw nabij het centrum van Kieldrecht.

De appartementen werden volledig afgewerkt en is opgebouwd in landelijke stijl met kwalitatieve